Kako izabrati pravu autoškolu?

Možemo se pohvaliti da smo od početka godine počeli s radom na još jednoj lokaciji smještenoj u Solinu.

Kao i u Splitu prije 6 godina tako i sada u Solinu  krenuli smo na najbolji mogući način, po nama i jedini ispravan, a to je kvaliteta obuke i posvećenost svakom kandidatu

Croatia start koja vrši osposobljavanje kandidata na dvije lokacije u svome timu ima 4 stručna voditelja i predavača i čak 24 instruktora vožnje. Oni vrše osposobljavanje kandidata u svim kategorijama.

Uz već poznatog stručnjaka dipl.ing. Josipa Bulaju i ispitivača dipl.ing. Miju Čikeša, u Solinu nam se pridružio i magistar prometa Marko Alić koji je od početka godine nastavio uspješan niz prolaznosti kandidata na ispitima  već poznat u Croatia starta u Splitu, od magičnih 99 posto.

Možemo se pohvaliti da nismo samo jedna škola u nizu koja zna napisati riječ najbolji i nakon te riječi magija nestaje, dok u nas tek onda počinje što možete i pročitati na HAK-ovim rezultatima ispita u galeriji slika.

Od iznimne važnosti pri odabiru autoškole jest upravo kvaliteta, jer kvaliteta koju dobije kanidat tokom osposobljavanja definira razinu njegovog znanja na ispitima.

Možemo reći i da cijena autoškole pri samom upisu uopće nije bitna, naprotiv ono što u startu izgleda jeftinije i prihvatljivije na kraju ispadne skuplje i lošije.

Da bi bili kandidat koji posjeduje znanje, koji je ispite tijekom osposobljavanja položio iz prvog pokušaja i na kraju postao kvalitetan vozač, za kandidata je od iznimne važnosti da se u autoškoli okruži najkvalitetnijim kadrom (stručnim voditeljem, predavačem i instruktorom vožnje).

Samo s takvim osobama polaganje vozačkog ispita ima smisla jer sve ostalo s obzirom na vrijeme čekanja ispita u slučaju pada i financijski trošak plaćanja istog je samo gubljenje vremena i novaca.

Mi smo svojim kandidatima omogućili najkvalitetniji kadar s vrhunskim nastavnim sredstvima dostupnima tokom cijelih predavanja kao i svaki sat vožnje.

Lajkajte nas na društvenim mrežama i budite u toku, te rezultate našega rada pročitajte od kandidata Croatia starta klikom na link: 

https://www.facebook.com/pg/croatiastart/reviews/?ref=page_internal

                                                                                                                                                                                                                    Najbolji zbog najboljih, Vaša Croatia start!

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.