Autoškola Croatia start & Željan Rakela na Grobniku!

Prošli vikend je bio rezerviran za pravo oktansko ludilo. Jedan vikend, a dva sportska događaja. Mi smo se naravno odlučili na oba. Uz 23. nagradu Malačke Sv. Dujam, ovaj vikend je bio pravi izazov i za našega Željana Rakelu pred kojim je bio zadatak voziti 12 sati skuter marke Honda X ADV i to po trkaćoj stazi na Grobniku. Rakela Hondu testira već tri godine, a ovaj vikend je imala još jedan ekstremni test.

Autoškola Croatia start je kao sponzor budno pratila svaki detalj vezan za ovaj događaj i kao seafty car smo se odlučili za našeg Renault Megana Trophy s 300 ks. Željan i njegova Honda su svoju avanturu započeli u subotu točno u 17 sati i 30 minuta, kada je naš Megane projurio pistom i ulaskom u box dao zeleno svjetlo našem avanturistu da može krenuti s nizanjem krugova.


Vremenska prognoza je jasno najavljivala jak vjetar i kišu, dok su se po stazi mogli čuti komentari "pa neće valjda stvarno voziti? može i sutra..., ma može i odustati"... Na svaki od tih komentara Rakelin odgovor je bio isti, samo bi se nasmijao i odmahnuo rukom, kao da će samo sekundu skočiti do obližnje pekare po kruh, a ne voziti skuter cpola dana i cijelu noć bez zaustavljanja. Tko ga god poznaje bilo je jasno da će u 17:30 krenuti i da do 5:30 neće stati, tako je i bilo.

Kiša, olujni vjetar i noć, ništa to nije niti usporilo, a pogotovo zaustavilo Željana koji je to skupa s Hondom odradio za čistu peticu. Bilo je to čak 250 prolazaka kroz ciljnu ravninu, što iznosi 1030 kilometara i čak 4500 zavoja! Zanimljivo je to da su posljednji krugovi bili brži od početnih, a najbolje prolazno vrijeme kruga je bilo 2:09!

Pratite nas i rezervirajte svoje mjesto u učionicama Croatia starta, a pod vodstvom Željana Rakele koje je za Vas u potpunosti besplatno. Autoškola Croatia start svakog gosta daruje s knjigom 3000.000 kilometara motoavanture s Željanom Rakelom!

Za rezervaciju kliknite na https://croatiastart.hr/registracija i obavijestit ćemo Vas o novostima.

(Napomena: prilikom registracije u prostor napomene upišite Predavanje Željana Rakele.)

Vaša autoškola Croatia start!      Najbolji zbog najboljih!


Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.