AKCIJA!

Ovu poslovnu godinu sve djelatnosti će pamtiti po problemima koje je svima zadao COVID-19. Mi ćemo našu pamtiti i po turbulentnom vremenu u cijenama polaganja vozačkog ispita. Croatia start je odlučila prilagoditi cijene polaganja vozačkog ispita trenutnom stanju na tržištu.

Zbog čega smo se tek sada odlučili na spuštanje cijena?

Vidljivo je da smo autoškola koja je među zadnjima odlučila spustiti cijenu polaganja vozačkog ispita, a razlog za to je jednostavan. Kada pogledate vremenski redosljed spuštanja  cijena po autoškolama, vidljivo je da su se na spuštanje prvo odlučile "manje" autoškole s manjim brojem upisanih kadndiata do pojave COVIDA-19 u Hrvatskoj.

Croatia start je autoškola koja upisuje 1000+ kandidata svaku godinu, a taj upis nije impulzivan nego konstantan, konstantan iz godine u godinu radi kvalitete, a ne radi nekog trenutnog poteza. Takva autoškola prilikom popuštanja mjera i s početkom rada ima više nego dovoljan broj kandidata koji su se već upisali u autoškolu i koji su se već našli u procesu osposobljavanja.

Bilo kakva nagla promjena u cijeni bi rezultirala impulzivnim upisom kandidata, koje u konačnici autoškola nebi mogla kvalitetno odraditi, kako one koji su nam već poklonili povjerenje i upisali autoškolu, tako i one kandidate koji bi se na to odlučili zbog neke promjene, u ovom slučaju cijene.

To bi rezultiralo nezadovoljstvom svih kandidata, roditelja, utjecalo bi na znanje kandidata, pa i na samu prolzanost. Croatia start nikada nije išla takvim putem, jer je zadovoljstvo i znanje kandidata najvažnije, a ono što plaćaju je ipak jedan proces koji traje i koji zahtjeva određeno znanje, vrijeme, kontinuitet u vožnji itd...

Cijene smo sada odlučili spustiti jer smo u naš tim primili i osposobili još 2 stručna predavača i 6 instruktora vožnje, tako da je prije, a i sada naš tim najbrojniji u Republici Hrvatskoj.Nemamo odgovor koliko dugo će se autoškole povezivati s akcijama, ali možemo reći da ćemo mi držati ovu cijenu polaganja samo dok kandidatima koji su nam poklonili povjerenje isto možemo i opravdati. Dakle ono bitnije od cijene je svakodnevna teoretska nastava i vožnja od minimalno 3-4 puta u tjednu

Kako je to proces koji traje, svaka autoškola ima kapacitet popunjenosti koji može odraditi, samo što "velike" autoškole imaju više stručnih predavača i instruktora pa je i organizacija osposobljavanja znatno lakša. Ukoliko ste postali dio već popunjenog kapaciteta, Vaša autoškola mora imati veliki dar govora i obećanja, nebi li Vas uvjerila u ono što i sami znate da je neistina.

Što je s drugim granama osposobljavanja?

Često se spominje opravdanje za akcije COVID-19 i razumjevanje za roditelje i djecu, ali to je samo jedno opravdanje u nizu za pokušaj boljeg upisa kandidata u odnosu na vrijeme prije. Ako je stvarno tako, a većina autoškola ima i druge djelatnosti kao što su raznorazne škole, tečajevi, programi, itd..., postavlja se pitanje zašto takve grane nisu na nikakvoj akciji i zbog čega se ne izlazi u susret djeci i roditeljima koji upisuju djecu u ostale aktivnosti, jer djeca su djeca bez obzira htjeli oni naučiti voziti ili svirati klavir ili naučitii neki jezik ili naučiti nešto s čim će se baviti u budućnosti? Zbog čega je na akciji samo završilo osposobljavanje kandidata? Hoće li možda u budućnosti roditeljima biti pristupačnija cijena svih ostalih škola, osim autoškole ili se zaboravlja na često spomenutu riječ razumjevanje? To je jedan od niza pokazatelja da tamo gdje očekuješ najviše darova, dođeš s najmanjim kovčegom. 

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.