Croatia start prva u Hrvatskoj ima ON LINE predavanja!

Često se susrećemo sa pitanjima kako imamo prolaznost kandidata od 92 posto iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila, kao i koja je formula za održavanje toga sjajnog rezultata. 

Da bi se to postiglo puno se toga mora posložiti i puno ideja morate imati, a i ostvariti. Pitate se kojih ideja, kojih stvari i kako smo baš mi ta škola koja uvijek krene  s vlastitom idejom i u rekordnom roku je ostvari.

Ideju možete dobiti ukoliko slušate kandidate, pratite njihov rad i rezultate. Kada imate ideju, stručni tim i u početku realizacije dobijete odličnu povratnu informaciju od kandidata i njihovih uspjeha, shvatite da ste na pravom putu u stvaranju nečega novoga, boljega i nečega što nema nitko, nečega što je proizvod stručnih ljudi koji Vas okružuju, vašega iskustva, razmišljanja i truda.

  Da bi bili najbolji i najpoželjniji na ljestvici kandidata, funkciju koju obavljate u autoškoli ne možete samo raditi, nju morate živjeti 24 sata na dan 365 dana u godini pa stoga ona teorija da kada na kraju radnoga dana zaključate vrata automobila ili učionice i isključite mozak do jutarnjeg prvog sata, jednostavno ne "drži vodu".

Nerjetko se dogodi da je tema večernje kave nova ideja i njena raelizacija koju nastavite na jutarnjoj kavi prije početka obuke, a upravo se to i dogodilo s idejom za on-line predavanja. S obzirom da smo ovaj članak posvetili teoretskom dijelu osposobljavanja podijeliti ćemo s vama neke od ideja koje smo i realizirali tijekom godina, a koje su zaslužne za rezultate koje imamo:

Želimo napomenuti da on line predavanja služe za kandidate koji zbog stvarnog razloga nisu mogli pristupit taj dan predavanju i kandidata koji su prisustvovali cijelim predavanjima ukoliko žele utvrditi i ponoviti gradivo jer Pravilnikom o ososobljavanju kandidata za vozače određeno je da na prijavu završnog ispita ima onaj kandidat koji je odslušao cijela predavanjima.


U današnje vrijeme kada ispit iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila nije jednostavan, a i ne smije biti, naši stručni predavači ulažu velike napore kako bi kandidatima što bolje i bliže pojasnili sve prometne situacije,pravila i propise koje će morati znati prije nego sjednu za upravljač vozila autoškole. Kada se spominje prolaznost smatramo da je najbitnija prolaznost na nivou godine jer taj postotak prolaznosti kandidata na ispitima iz prvog pokušaja definira kvalitetu autoškole i njenog rada kao i znanje kandidata koji su prošli proces osposobljavanja i postali vozači. Upravo njihovo znanje i prometna kultura koju su naučili tijekom osposobljavanja je najbitnije jer će pomoću njega donositi odluke u vožnji koje će utjecati na sigurnost njih samih, njihovih suputnika kao i ostalih sudionika u prometu.


Zašto to radimo?

Mislimo da je društvo postalo svjesno da ima stvari u životu od kojih želiš izabrati najbolje za sebe i svoju obitelj jer ukoliko kandidat za vozača proces osposobljavanja nije odradio kako treba vozilo može postati oružje, a posljedice mnogo veće od negativne ocjene u školi ili na fakultetu. Isto tako smatramo da će u ovoj djelatnosti opstati samo najbolji i one škole koje kandidatima i roditeljima pružaju najviše

Kada realiziramo ideju kako znamo da smo uspjeli?

Kada imate tim koji je prošao sve poslove u ovoj grani posla od vozača,instruktora vožnje, stručnog predavača i ovlaštenog ispitivača ideja i vizija koju imaju nikako ne može biti loša kao što se pokazalo i do sada. Broj upisanih kandidata, njihovo povjerenje i znanje te rezultati dokaz su da ono što radimo radimo najbolje. Najdraže nam je što smo začetnici naših vizija čiji uspjeh i kvalitetu ne prepoznaju samo kandidati već i ostali koji pokušavaju kopirati original samo što to jako često i ispadne ono što u biti i je, a to je kopija. Ideju i način rada nemožeš kopirati, jednostavno moraš imati viziju, ideju koja se svakodnevno nadograđuje i širi.

Koja nam je sljedeća ideja?

Već ste zasigurno čitali članke vezane za promjene u provedbi ispita iz predmeta Upravljanje vozilom, uvođenju tableta ovlaštenim ispitivačima i kamera na ispitima, vožnje autocestom za vrijeme ispita, što svakako podržavamo i već godinama s kandidatima radimo na način da nam to nije samo riječ u promoviranju škole, već  iskustvo koje svaki naš kandidat mora proći. Vožnju naših kandidata na autocesti možete vidjeti kliom na link ispod:

https://www.facebook.com/pg/croatiastart/photos/?tab=album&album_id=1645076622398684

Kako smo i na početku kazali da smo ovaj članak posvetili Prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, a sljedeća ideja nam je vezana za ovo što smo sada napisali i nećemo Vam je otkriti u ovom članku nego ćete o njoj čitati uskoro u sljedećem!

Najbolji zbog najboljih, Vaša Croatia start!

 

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.