On line predavanja u autoškoli?

Odlukom Stožera civilne zastite Republike Hrvatske djelatnost rada autoškola je obustavljena dana 19.03.2020. s rokom od mjesec dana i mogućnosti produženja iste, a u cilju spriječavanja širenja Corona virusa. Izmjenom i dopunom spomenute Odluke mjera se produžila do 04.05.2020. godine što je vjerojatno i zadnji neradni dan za našu dijelatnost.

Autoškola Croatia start od 2016. te godine ima organiziran sustav, nastavna sredstva i programe zbog kojih imamo mogućnost održavanja predavanja iz predmeta Promatni propisi i sigurnosna pravila pomoću on line metode.

Smatramo da bi takav način predavanja omogućio kandidatima pristup predavanjima i učenje i u vremenu kada smo se morali socijalno distancirati. Zahvaljujući direktoru mag. Ljubi Kuzmiću i stručnim voditeljima i predavačima autoškole ing. Josipu Bulaji, ing. Miji Ćikešu i prof. Nikši Pejkoviću, stvorili smo viziju i razvili idealan model on line predavanja.

Autoškola Croatia start raspolaže s aplikacijama i programima koji su prilagođeni on line učenju i vježbanju s nadzorom bilo kakvih aktivnosti kod svakoga kandidata od strane stručnih predavača i voditelja. Taj sustav učenja i vježbanja naši kandidati koriste svakodnevno, ali kao dopunsku nastavu jer Pravilnik o načinu rada autoškola propisuje da kandidat za vozača ispunjava uvjete za prijavu i pristup ispitu tek nakon odslušanih svih sati predavanja uz uvijet da je na svima i fizički prisutan.

  

Svaka učionica autoškole je opremljena audio i video kamerom kojoj je zadatak prenositi on line predavanja kandidatima. Autoškole Croatia starta su opremljene s 65 tableta koji bi mogli biti na raspolaganju svakom kandidatu za vrijeme koje provodi u procesu osposobljavanja iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila.

Napominjemo da je ovo sve što imamo samo dopunska nastava i mogućnost koja ima svrhu da kandidatu pojasni sve što eventualno nije savladao na predavanjima u učionicama koja su obavezna! Smatramo da je ovo dobra ideja, da je opet nešto u čemu smo prvi i što nas čini drukčijima i da je jedan od razloga za prolaznost kandidata na ispitima koju imamo. Isto tako smatramo da bi mogla biti i opcija koju će nadležno ministarstvo prihvatiti kao mogućnost u kojem ćemo kandidatima omogućiti da odslušaju predavanja u situacijama i vremenima u kakvim smo se svi našli proteklih nekoliko tjedana…

U međuvremenu ćemo uputiti nadležnom ministarstvu prijedlog da se omogući osposobljavanje kandidata za vozače u teoretskom dijelu na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije koju smo razvili ukoliko se nađemo u situaciji da je to jedini mogući naćin predavanja.

Srdačan pozdrav, tim autoškole Croatia start!

  

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.