ŠKOLA DRIFTA & UTRKE UBRZANJA CROATIA STARTA

O uspjehu, kvaliteti i ciljevima koje smo postavili i ostvarili, govore rezultati. Možemo se pohvaliti da iz godine u godinu širimo kako svoj vozni park tako i svoju obitelj. Ukoliko imate kvalitetu, kandidati su zadovoljni s onim što su naučili u autoškoli i njihov pozitivan glas imate. To je ujedno i najbolji oblik reklame koji zahvaljujući dobrim rezultatima, a samim tim i povećanim brojem upisanih kandidata autoškoli daje zadatak da se brojčano povećava kako bi se održala kvaliteta i kontinuitet vožnje.

Stoga ukoliko ste izabrali autoškolu koja iz godine u godinu konstantno ima sve veći broj instruktora i vozila, znači da ima i konstantno povećan broj upisanih kandidata. U tom slučaju budite sigurni da ste donijeli ispravnu odluku.

Autoškola Croatia start od samih početaka ima najbolji vozni park u Europi, a sve je počelo s Renault Clio sport Akrapović edition s agregatom snage 201 ks. Da Croatia start ima sportsku povijest povezanu sa vozilima marke Reanult i RS modelima svjedoči i Megane RS treće generacije koji je kupljen 2014. godine i od prvog dana služi isključivo za obuku kandidata. Svakog dana za kokpit ovoga RS-a sjedne barem 8 kandidata Croatia starta koji su od 2014 godine napravili preko 200000 kilometara! Kakva korist kandidatu od bijesnih vozila koje prije upisa, a i nakon upisa imaju mogućnost vidjeti samo na slici? Smatramo da je dužnost autoškole da kandidatu osigura vožnju na istom vozilu tokom cijele obuke, kao i izlazak na završni ispit iz predmeta Upravljanje vozilom s istim tim vozilom koje je koristio i za obuku. Sve ostalo je samo loša reklama i loš ishod za kandidata koji se osposobljava za vozača.

Da napišemo nekoliko rečenica vezanih za temu iz naslova. Uz već poznata imena našeg tima kao što su Ljubo Kuzmić i Vjeran Franjkić koji već dugi niz godina nižu zavidne rezultate na utrkama ubrzanja, u tim Croatia starta dolazi i poznati drifter Jure Poljak. 

Znamo da u Dalmaciji nema ni metra staze za ljubitelje auto-moto sporta što neće dugo trajati zahvaljujući istinskim ljubiteljima ovih sportova, tako da će naši kandidati sudjelovati u utrkama na Grobniku i ostalim stazama u Hrvatskoj, a i šire. Sigurni smo da ni njima ni našem timu to neće predstavljati nikakav problem već pravu vikend oktansku ludincu. Drift škola i utrke ubrzanja pod vodstvom Ljube Kuzmića i Jure Poljaka su jedinstveno iskustvo za svakog kandidata, a još bolja je i odluka uprave autoškole da je sve to već uključeno u samu cijenu autoškole! Možemo napomenuti da tim Croatia starta upravo u ovim danima radi na kalendaru i planu natjecanja za sljedeću sezonu! Na Vama je samo da budete dio naše priče, da nas pratite putem društvenih mreža, weba i da budete u toku!Ljubu Kuzmića možete vidjeti za upravljačem baš svega što Croatia start ima, a to je od malog VW UP-a pa sve do Porshea i BMW M5 kojeg pokreće motor od čak 10 cilindara. Vjeran Franjkić je više orijentiran za RS modele i šminkerske Alfe, dok će Jure Poljak u 2020. godini zasjati u potpuno novom vozilu marke BMW serije 3 s full M paketom i nebesko plavom bojom! Naravno da će i ta "trica" služiti za svakodnevnu obuku kandidata s kojima će Jure biti od samog početka pa do kraja obuke!


Za Renault Megana RS imamo samo riječi hvale jer iz dana u dan njegove vozne osobine izmamljuju osmjehe na licima kandidata, a sve uz stručni nadzor iskusnog instruktora vožnje Dejana Bobića. Vikend vozilo kako kaže instrukor Ljubo Kuzmić je ime  koje je dodjelio ovome RS-u jer za upravljač ima vremena samo vikendom kada su na rasporedu utrke i kada obuke nema je pravi užitak za svakog vozača koji ima priliku sjesti za upravljač. Zahvaljujući agregatu zapremnine od 2000 ccm i turbo punjačem s kojim razvija snagu od impresivnih 318 ks već dugi niz godina niže zavidne rezultate na utrkama ubrzanja. 

Najbolje vrijeme mu je ispod 13.5 sec na 402 metra što mu je nekoliko puta donijelo titulu najbržeg vozila na prednji pogon u Hrvatskoj, a i šire. Vrhunski 6-stupanjski mjenjač bez problema šalta čak i bez puštanja papučice gasa što je i još jedan od razloga za odlična vremena koja postiže.Moramo spomenuti i već poznatog Renault Clia sport Cup s RS žutom bojom koji je također već nekoliko sezona uz svakodnevnu obuku kandidata i bolid koji ima upisanih preko 200 starteva naših kandidata! Moramo pohvaliti i kandidatkinju Anitu Džaju koja je zahvaljujući treninzima s našim instruktorima na utrci ubrzanja u Mostaru uzela titulu 4. vozača u klasi 16 s vremenom od TT 16.103 sec i zavidnoj reakciji od samo 0.092! 


Spomenuti ćemo i drift utrku koja je bila održana 13.10.2019. u Sloveniji gdje je naš Jure Poljak s BMW serije 3 osvojio 5 mjesto! 

Kako iznenađenjima nebi bilo kraja i da najavimo nešto što nas čeka u nimalo lošijoj 2020. godini uz BMW serije 3 M paket i Nissan Sylvie za drift vožnju, dolazi nam i već naručeni potpuno novi Renault Megane RS TROPHY s naravno mehaničkim šper diff, Recaro sjedalima i RS žutom bojom! Ne samo da dolazi, već ide stopama starijeg brata te će uz svakodnevnu obuku i vikend utrke vrlo brzo navrtiti 300000 kilometara po cestama Splita i po autocestama i naravno asfalta Grobnika i ostalih staza!


Najbolji zbog najboljih, Vaša autoškola Croatia start!


Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.