Željko Popović

Citroen C3 (B kat)


O instruktoru

Za upravljačem Citroena C3 WRC edition ćete naći kandidate našeg Željka Popovića (Pope) kojemu je i omiljena marka automobila upravo ona koja je proizvedena u Francuskoj. O Popi kao instruktoru možemo reći da je tu od samog početka Croatia starta, da je osoba koja voli posao obuke kandidata što nam pokazuje i statistika upisanih kandidata koji pri samom upisu u autoškolu traže baš njega.

O prolaznosti kandidata na ispitima nakon 35 godina u obuci što u Splitu, što u Kaštelima ne treba ni govoriti. Maksimalna prilagodba potrebama kandidata, odlično auto i vrhunska prolaznost našeg Popu su smjestila u sam vrh obuke iz predmeta Upravljanja vozilom.

O vozilu

Složit ćemo se da je glavna odlika francuskih automobila udobnost. S obzirom da kandidati u predmetu Upravljanje vozilom provedu 35 sati u automobilu udobnost je jako bitna stavka. Ovaj francuski limeni ljubimac je zadnja linija poznatog nam Citroena C3 koji je opremljen visokim paketom dodatne opreme pod nazivom Shine!

Vanjski izgled ovog ljepotana je u stilu Citroena WRC edition koji mu stoji savršeno. Pokreće ga dizelski 1.6 agregat sa mogućnosti korištenja hill holder i start stop sustava. Zaključak je da izborom Citroena C3 i Pope kao mentora sigurno nećete pogriješiti!

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.