Ivo Marinković

Golf 7 (B kat)


O instruktoru

Ivo Marinković je u procesu osposobljavanja kadnidata u našoj autoškoli od samih početaka. Prati ga kvalitetan rad s kandidatima iza čega stoje i rezultati tj. prolaznost kadnidata na ispitima od preko 90% iz prvog pokušaja.

Odličan način obuke, pristup kandidatu i znanje stečeno konstantnim učenjem i radom njegove kadnidate svrstavaju u odlične i sigurne vozače. Kada svemu tome dodamo i novoga Golfa 7 na kojem vrši osposobljavanje dobivamo sigurnu formulu za zadovoljstvo kandidata u procesu osoposobljavanja za vozača.

O vozilu

Kakva bi to škola bila da u svojoj garaži nema barem jednoga Golfa, stoga smatramo da uz desetak Njemačkih vozila mora biti barem jedan Golf.

Izbor vozila smo prepustili kandidatima te su se velikom većinom na predavanju odlučili za Golfa 7. Nakon predavanja kada smo došli u salon dalo se naslutiti da to neće biti neki sasvim obični Golf. Jedan kandidat odma sa vrata mora biti crni, drugi viče hoću unutra brušeni aluminij, treći a kakve ono felge imate...  

Sjeli smo za stol svi smo rekli po kolu željicu i tako smo izgradili ovoga Golfa koji se pokazao odličan automobil za obuku. 1.6 litreni dizelski agregat s mapiranih 150 ks daje zavidne performanse dovoljne za gradsku vožnju, vožnju autocestom pa i neki start na street race-u s zavidnim vremenom od niskih 15 sekundi. Thomason 18" alu felge, bogata unutrašnjost i crna boja tjera čak i zaljubljenike u Alfe da se okrenu za njim.

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.