Ani Jerković

Instruktor vožnje


O instruktoru

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dvije tri riječi od kandidata koji su postali dio naše autoškole.

Sve pohvale za autoškolu. Svi su bili tu za pomoći kad god je trebalo. Posebne zahvale Tinu Zoriću koji mi pružio savršeno znanje iz prometnih propisa. Veliko hvala mojoj instruktorici Ani Jerković, koja je imala strpljenja sa mnom koja nikad prije nisam probala voziti i naučila me kako pravilno koristiti kumplug s kojim sam na početku imala toliko problema. Vožnje s njom su bile zabavne i opuštene. Svima bi preporučila ovu autoškolu. (MARIJA J.)

Zahvaljujem instruktorici Ani Jerković na ludom i nezaboravnom iskustvu vožnje, zezale smo se i bile ozbiljne što je rezurtiralo prolasku iz prvog puta. Svima bi preporučila svoju instruktoricu i definitivno najbolju školu u gradu Splitu.❤ (SARA Ž.)

Ludo i nezaboravno iskustvo s autoskolom Croatia start i najboljom instruktoricom Anom Jerkovic. Voznje nisu bile pod stresom uz zabavnu instruktoricu s kojom sam kroz zabavu naucila voziti za prolazak iz prve! Velika preporuka za autoskolu i sigurna sam da cete uzivati i steci lijepo iskustvo kao sto sam ja. Hvala vam na svemu!! (LATICA D.)

DEFINITIVNO najbolja autoškola,a najvise velike pohvale instruktorici Ani Jerković,bez nje nebi dobila vozacku i to iz prvog.! (JELENA Ž.)

Instruktorici Ani Jerković, prvo se želim od srca zahvaliti! Osim što je izuzetno profesionalna, sposobna i atentna, zna kako pristupiti svakom kandidatu. Nakon jata instruktora i instruktorica koji su definitivno pogriješili zanimanje, napokon sam dobila osobu koja osim što me je naučila tehnici, naučila me je i vjerovati sebi kao vozaču, što je rezultiralo i napokon položenim vozačkim ispitom! Svaki kandidat može se osjećati mirno, jer koga ona dopadne u sigurnim je rukama! Hvala puno i školi Croatia Start na ugodnoj suradnji posljednjih mjeseci

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.