Maja Radočaj

Instruktor vožnje


O instruktoru

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dvije tri riječi od kandidata koji su postali dio naše autoškole.

Sve pohvale za cijelu autoškolu, s kim god da sam bila u kontaktu su bili ljubazni i spremni pomoci oko svega. Ali posebno se želim zahvaliti najboljoj instruktorici Maji Radocaj. Za nju imam samo rijeci hvale i iskreno joj zahvaljujem na uloženom trudu, strpljenju i znanju zbog koje sam i položila iz prve. Ne samo vrhunska instruktorica nego i vrhunska osoba. Sretno u buducnosti.  (ELIA C.)

Sve pohvale autoškoli Croatia start, a posebno hvala mojoj instruktorici Maji Radočaj na strpljenju, ugodnoj atmosferi i prenesenom znanju. Uz nju je sve bilo lakše.❤️ (VANNA R.)

Nakon velike pauze od auta i vožnje,s ponosom se mogu pohvaliti svojom novom vozačkom dozvolom. Veliko hvala mojoj instruktorici Maji Radočaj koja me oslobodila straha od vožnje i sa velikim strpljenjem dovela do toga da i ja postanem vozačica. Sve pohvale također za autoškolu i uvijek ljubazno tajništvo. Iskrene preporuke (ANTONIJA K.)

Ogromno hvala najboljoj instruktorici Maji Radočaj na strpljenju, redovitim vožnjama i odličnom pristupu! Svaka vožnja je bila smirena, sigurna, bez stresa i napetosti. Hvala šta je od mene napravila sigurnog i opreznog vozača i želim joj puno sreće u daljnjem radu!!  (NINA V.)

Autoškola je za svaku preporuku! Osoblje je susretljivo, ugodno i odgovorno kao i predavači.

 Posebno se zahvaljujem instruktorici Maji Radočaj koja me naučila svemu što znam o vožnji danas. Beskrajno strpljenje, ugodna atmosfera i precizna objašnjenja su opis svakog mog sata vožnje (bez iznimke)! ❤ (KARMELA B.)

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.