Jure Poljak

Instruktor vožnje


O instruktoru

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dvije tri riječi od kandidata koji su postali dio naše autoškole.

Zahvaljujem najboljoj školi, i još boljem instruktoru Juri Poljaku. Puno smo toga zajedno prošli, a na kraju i do vozače. Preporučio bih ovu auto školu svima, najbolji način rada, potpuna posvečenost poslu uz, naravno, jako kvalitetna vozila. (ROKO F.)

Preporucujem neponovljivog instruktora Juru Poljaka meni je drza obuku za A2 ne sumnjan da je manje profesionalan i efikasan sto se tice B kategorije.Iz prve polozeno sve zahvaljujuc jednom jedinom Juri Poljaku!hvala Jure jos jednom  (KARMEN D.)

Hvala ljudini od instruktora Juri Poljaku i svima u autoškoli na trudu i zalaganju za mene.Bez svih vas ovo nebi bilo moguće!Zbog toga sam postiga da prođem vožnju iz prve.Najbolji zbog najboljih!Hvala, Croatia Start. (MARIJAN E.)

Definitivno najbolja autoškola u gradu, ako ne i šire. Sve pohvale instruktoru Juri Poljaku koji je od mulca napravlja covika s A kategorijom.

Od srca hvala cjelokupnoj autoškoli i preporučam je svima koji se odluče polagati za bilo koju kategoriju.

Moje putovanje započelo je s divnim tajnicama Inom i Mašom, koje su uvijek bile nasmijane i pristupačne. Hvala predavaču Tinu uz kojeg sam bez greške položila propise. A najveće hvala zaslužuje instruktor Jure Poljak. Iskreno i od srca hvala na svakom satu koji smo odvozili, trudu koji je uložio da bi došla do vozačke, ali i onim danima kada smo oboje opušteno sidili u autu dok sam ja vozila. Znala sam da viruje u mene i onda kad sam sama paničarila. Bilo je i smjeha i suza, ali do vozačke smo došli. HVALA! ❤️ (NINA M.)

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.