Anita Džaja

Instruktor vožnje


O instruktoru

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dvije tri riječi od kandidata koji su postali dio naše autoškole.

Kod odabira autoškole najčešće se vodimo iskustvom poznanika. Na Croatia Start autoškolu uputilo me više njih.Svoju odluku u nijednom trenutku nisam požalila.Tražila sam vrhunski tretman i uslugu jer kao što svi znamo vozački predstavlja poveći financijski izdatak.U cijelom lancu zaposlenika, od tajnice, predavača i onog ključnog instruktora svaki je pružio maksimum i nevjerojatnu dozu uslužnosti i promptnog reagiranja.Najvažniji i najveći dio cijelog procesa svakako je instruktor, u mom slučaju u liku mlade i prelijepe plavuše Anite Džaje.Najveća hvala njoj što me naučila voziti i svojim nevjerojatnim znanjem podučila vještinama koje su ključne u upravljanju prometom i zahvaljujući njoj ispit iz vožnje položila sam iz prve.Veliko hvala i svaka preporuka autoškole Croatia Start Sigurno nećete pogriješiti ako je odaberete ☺️☺️☺️ (ZRINKA L.)

Prezadovoljna autoškolom i načinom na koji su me naučili vozit! Od predavača, do instruktora, a posebne zahvale instruktoru Juri Poljaku i Aniti Džaji na strpljenju i trudu da me nauče svemu! Topla preporuka za sve nove polaznike da izaberu Croatia Start! (VALENTINA V.)

Jedno veliko hvala cijelom timu autoškole Croatia start, a posebno najboljoj instruktorici Aniti Džaji. Anita je prije svega dobra osoba, a uz to strpljiva, korektna i predana svom poslu. Uvijek je pronašla vremena za mene, davala mi podršku, maksimalno se trudila objasniti i riješiti sve probleme s kojima sam se susretala. Hvala joj što je uvijek bila tu i motivirala me do zadnjeg trena. Bravo i samo tako dalje!

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.