Tomislav Miljak

Instruktor vožnje


O instruktoru

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dvije tri riječi od kandidata koji su postali dio naše autoškole.

Sve pohvale svim djelatnicima autoškole “Croatia Start”, a posebno instruktoru Tomislavu M. koji je uložio mnogo truda i strpljenja u moj put do vozačke dozvole. Bez njega ne bih bila spremna na samostalnu vožnju!! (MATEA C.)

Prije svega jedno veliko HVALA intruktoru Tomislavu Miljku za kojeg stvarno neman riči kojom bi ga mogla opisat. Toliko smiren i strpljiv momak koji ima odličnu interakciju sa kandidatima,zna opustit čovjeka,a u isto vrijeme prenosi svo potrebno znanje i vještine. Guštala sam u svakom satu ovih proteklih par miseci i zahvaljujući njemu položila ispit iz prvog pokušaja. Ako izaberete njega, virujte mi da ste pogodili pun pogodak.Također želin pohvaliti najljubazniju tajnicu ikad Mateu Bucevic koja radi u centru Joker, koja me je pri upisima uputila u sve potrebno i za sva moja pitanja bila je uvik i više nego dostupna što ne mogu reći za ostale. S obzirom na njenu pristupačnost i ljubaznost odlučila sam se za vašu autoškolu i nisam pogrješila. (ANTEA K.)

Brzina, efikasnost i profesionalnost!Posebno bi se zahvalija instruktoru Tomislavu na zivcima i prenesenon znanju!

Veliko hvala i sve preporuke autoškoli Croatia Start, a najviše instruktoru Tomislavu Miljku, velikom stručnjaku i profesionalcu s kojim je bilo iznimno ugodno položiti vozački ispit, naravno iz prve.

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 24 rate bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.