Goran Adum

Mercedes CLA 200 (B kat)


O instruktoru

Od samih početaka možemo se pohvaliti da imamo nekoga kao što je GORAN ADUM. Najstariji u Splitu s najviše godina staža u obuci kandidata jedan su od razloga zašto je ovo najtraženiji instruktor s vrhunskom prolaznosti kandidata na isptima. 

Ukoliko želite osobu prepunu iskustva, da Vas oslobodi straha od vožnje i da se osjećate sigurno onda je gospodin Goran pravi izbor za Vas. Način obuke i briga za svakog kandidata do samog kraja obuke našeg Gorana čine omiljenim suvozačem tokom obuke.

O vozilu

Kada smo se odlučili da vozni park proširimo za još jedno vozilo B kategorije za koga će se brinuti instruktor Goran odabir nije bio lak. Vrhunski instruktor zaslužuje i vrhunsko auto. Neko koje nema nitko, neko sa kojim se nemožeš sakriti nigdje i neko koje svojim linijama odskače od svih. Ionako teška odluka je postala još teža. 

Ubrzo smo došli do zaključka da s novim MERCEDESOM CLA klase zasigurno ne možemo pogriješiti. Uz pomoć stručnih dizajnera Goran je dobio prekrasno auto s MATT CHROM GOLD folijom koja mu jedostavno savršeno pristaje. Interijer vozila je u bijeloj koži s odličnim Bosse ozvučenjem, navigacijskim sustavom, te kamerom za vožnju unatrag

Stručni tim zadužen za veći osmjeh na licu kandidata prilikom pritiska papučice gasa odlučili su se da je idealna snaga za ovo vozilo 200 ks koju savršeno prati 6 stupanjski ručni mjenjač. 18 inčni aluminijski naplatci zaslužni su da naš Goran ima dobar vid i dobre reflekse da bi ih držao što dalje od ruba kolnika.

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.