Mijo Čikeš, dipl.ing.

Stručni voditelj, predavač i instruktor Fiat 500 (B kat)


O instruktoru

Kvaliteta je najvažniji put do uspjeha u svakom poslu pa i u poslu osposobljavanja kandidata za vozače. Kvaliteta određuje koliko ste dobri u onome što radite. Da bi bili najbolji nisu dovoljne riječi u ovom tekstu već stručni kadar, dijela i rezultati

Na mjesto stručnog voditelja, predavača, a i instruktora smjestio se jedan od najboljih ako ne i najbolji doktor ovog posla dipl. ing, MIJO ČIKEŠ. Svoju karijeru građenu pola stoljeća je započeo kao instruktor vožnje dok je preko 35 godina radio na provedbi ispita kandidata kao stručni ispitivač

Od 2016. te godine je dio naše obitelji koji svojim znanjem i idejama svakog dana usavršava naš stručni kadar i kandidate naše autoškole. 

Jedan od ciljeva gospodina Čikeša je upravo priprema kandidata za završni ispit pomoću predispitnih sati. Ova metoda govore kandidati je odlična jer uvelike pomaže kandidatu savladati strah i nervozu zbog samoga ispita jer je upravo jedan od čestih razloga negativne ocjene na ispitu upravo trema a ne znanje. 

O samom Miji ne moramo puno pisati jer tko se god bavi ovom strukom,  tko ga je upoznao bilo to u obliku stručnog ispitivača ili instruktora zna o kakvom je čovjeku riječ.

O vozilu

Kada smo pitali Miju koje bi vozilo volio imati za obuku kandidata on je bez puno razmišljanja rekao Fiću. U početku nam nije bilo jasno zašto ali kada nam je objasnio da je svoju karijeru i započeo upravo na legendarnom Fići, te kada smo napravili probnu vožnju sa tim mališanom jednoglasno smo se složili da ga u našem voznom parku jednostavno moramo imati. 

Kvaliteta izrade materijala je odlična, digitalni kokpit Vam pokazuje sve što treba, dok je 1.2 agregat više nego dovoljan da Vam se pritiskom papučice gasa oznoje dlanovi.

 Zbog svojih malih dimenzija poligosnki dio obuke je lagan kao i parkiranje i sama vožnja po gradu.

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 36 rata bezkamatno

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.