Moderna učionica

Za teoretski dio obuke autoškola posjeduje klimatiziranu učionicu opremljenu s 20 tableta i programima prilagođenim kandidatima u svrhu što kvalitetnijeg stjecanja znanja iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila. Za što bolju pripremu i odlazak na ispit bez stresa kandidatima je na raspolaganju i naša aplikacija s mnoštvom testova koje mogu rješavati s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu.

Svaki kandidat ima svoje korisničko ime i lozinku te stručni predavači i voditelji u bilo kojem trenutku imaju pristup aktivnostima i rezultatima svakog kandidata.

Uz predavanja iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila imamo i termine predispitnih vježbi na kojima kandidati s našim stručnim osobljem rješavaju svako netočno odgovoreno pitanje koje je kandidat rješavao putem aplikacije, te se vrše zadnje pripreme za nadolazeći ispit. 

Uz predmet Prometni propisi i sigurnosna pravila učionicu koristimo i za predavanje iz predmeta Pružanje prve pomoći pod vodstvom doktora medicine. S ovim rasporedom predavanja smo postigli da naši kandidati imaju sva predavanja na jednom mjestu (u autoškoli) te smo im uštedjeli vrijeme i eventualne probleme s traženjem adresa i mjesta na kojima se vrši predavanje iz predmeta Pružanje prve pomoći.

Možemo se pohvaliti da smo i jedina autoškola s ovako opremljenom učionicom i nastavnim sredstvima.

Stručni predavači u našoj autoškoli su:

Najpovoljniji uvjeti plaćanja

Plaćanje gotovinski - odjednom ili u više obroka prema dogovoru i općim uplatnicama, te kreditnim karticama:


Splitska banka
  • Visa od 12 rata bezkamatno
  • Visa i Mastercard do 24 rate – potrošački kredit
PBZ
  • American Express do 12 rata bezkamatno
  • American Express do 60 rata - potrošački kredit
  • Maestro i Visa do 12 rata
Zagrebačka banka
  • Maestro, Mastercard i Visa do 12 rata
Erste banka
  • Diners do 12 rata bezkamatno
  • Diners od 13 - 36 rata – potrošački kredit

Kreditnim karticama ostalih banaka prema dogovoru korisnika.